Voor de zomervakantie hebben we nog twee activiteiten op zaterdag. Op 29 juni openen we weer een nieuwe gangexpositie met o.a. werk van leerlingen van groep 7b/ 8 van basisschool De Gielguorde uit Mantgum, collages van medewerkers van onze eigen dagbesteding gemaakt onder leiding van beeldend kunstenaar Nellie de Boer, tevens vrijwilligster bij ons. Zij toont ook eigen werk. Daarnaast zijn er die dag activiteiten in het Posthuis: muziek, kunst en poëzie georganiseerd door The Waveform Collective, bestaande uit Sam Hamers, Rob Rader, Ilse Vos en Baukje Salverda.

Op zaterdag 6 juli bieden we nog een workshop collage maken aan, door Sandra Scheenstra.

 

In september starten we met een nieuw aanbod. Zo hebben we op 7 september Eddy Sikma, 14 september Ilse Vos, op 21 september Nelleke Koot en op 5 oktober Elmar Kuiper. Op 28 september openen we weer een nieuwe expositie.

Houd voor meer informatie Facebook en de website in de gaten!