Vanaf 11 maart tot en met 15 september is de expositie GE.ZICHT te bezichtigen, werk gemaakt door zelfstandig werkende kunstenaars ( Stienie Monkelbaan) of kunstenaars werkzaam bij verschillende zorgateliers: Kunstgroep Atteljee Leeuwarden; Fugelpaad Talant Franeker; Mind-Up Franeker en Leeuwarden; Smoel kunstwerkplaats Leeuwarden; Nieuw Toutenburg Noardburgum en van onze eigen organisatie.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Vrijwilligster Ilse Vos die met aantal deelnemers portretjes heeft geschilderd, laat in deze expositie een vijftal werken van haar zelf zien.

Dit keer hebben we ook de samenwerking gezocht met basisschool Aventurijn uit de wijk; groep 5/6 heeft ook gewerkt aan dit thema. Met verschillend materiaal laten zij drie gezichtsuitdrukkingen zien.

De galerie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 16:00 uur en zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur.