Bijna december, overal markten, ook bij Zorg op Maat, maar dan anders!

Stichting Zorg op Maat organiseert op vrijdag 24 november in de Boerhaavestraat 3 van 16:00 tot 19:00 uur de gezelligste markt. We laten hier de verschillende onderdelen van onze dagbesteding zien: BijdeHand, School 17 en Posthuis/Galerie ArtBrut058.

Ga voor de leukste sintekerst-cadeautjes van BijdeHand, lekkere feesthapjes, soep, warme chocolademelk en gluhwein uit de keuken van School17. Kruiden en plantjes uit de moestuin, er zijn leuke ‘kerstboompjes’ te koop en bekijk de foto’s en schilderijen die gemaakt zijn vanuit het Posthuis. Ook kun je nog tweedehands spulletjes kopen en is onze Galerie ArtBrut058 open waar de tentoonstelling de Generale te bekijken is. Het duo Beerenburg en Rode Wijn zorgt voor de muziek.

Loop binnen, volg de lampjes, hoor de muziek en proef de gezelligheid!